Träning med Madde

Det blev lite träning idag, första passet för denna veckan då jag har varit så trött tidigare dagar. Jag och Madde möttes upp på gymmet och körde lite olika övningar med skivstång. Marklyft, stående rodd, squats och några pressar. Vi hann även träna lite chins, triceps och mage haha, en salig blandning men kul att vara tillbaka på gymmet igen! Vi avslutade med en sväng i roddmaskinen. Jag blev pepp på att skriva ihop mitt eget träningsprogram inför kommande mål så det ska jag försöka hinna med någon dag. 

Innevecka i PT-kursen

Ja herregud, vilken vecka vi hade förra veckan. Det var innevecka i utbildningen vilket innebar långa dagar i skolan. Vi har haft pass med kettlebells, crossfit, olympiska lyft, funktionell träning, träning för gravida och mycket mer varvat med "vanliga" föreläsningar/samtal med personliga tränare och även några examinationer. Förutom att vi har haft skola så har jag ju även jobbat både måndag och onsdag kväll så jag har i princip bara vänt hemma i dörren och åkt vidare till jobb.. Stressen har varit hög så i helgen (efter förmiddagsjobb på lördagen) försökte jag ta det så lugnt som möjligt även om jag har haft lite annat plugg (i andra kurser) att ta ikapp då all energi i veckan gick åt till PT-kursen. 
 
Idag fick vi se solen på jag vet inte hur länge!! Blå himmel och kallt som tusan. Det blev en längre promenad ner till hamnen för att njuta lite extra av solstrålarna. Det behövs, jag har varit så himla trött de senaste två veckorna och jag tror att det främst beror på att det har varit konstant mulet väder.. 


Isbrytarna är redo för vinter

Wishlist inför födelsedag och jul

Med en knapp vecka kvar till min tjugofjärde födelsedag och ungefär en månad kvar till jul så kommer här en liten sammanställning på saker som gärna får gömma sig i mina paket. Hörlurarna känns viktigast just nu då mitt nuvarande headset har gått sönder och det behövs ett vettigt headset för våra lektioner på distans! 
 
Trådlösa hörlurarKompressionsstrumpor (strl 38-40)Konsten att träna, äta och må braMotivation för motionStyrketräning: en anatomisk guideGoogle chromecastFjärrkontroll till kameranLinne från Stronger (strl S)Cykeltröja från Craft (strl S), Underställstshirt från Craft (strl S), Målarbok (inte så noga vilken)