Min kvalborg

Vilken dag, är helt slut... Mitt i allt plugg och flyttkaos var det knivkurs och jag slipade till mina egna björkvrilsbitar, oj så fint mönster det var på dom! Har även påbörjat en ny kniv, dock inte i mitt eget material men den blir nog bra. Björkmasur och älghorn blir det i den!
Det var skönt med ett avbrott i all stress. När jag kom hem från kursen så packade Micke och jag bilen med grejer och körde iväg, nu återstår lite prylar, skafferivaror och frysvaror samt städning sen är det klart! Det kommer kännas lite vemodigt när vi lämnar nycklarna, vårt första gemensamma boende ju.. Men det känns kul med nya lägenheteb iaf så det blir nog kanon detta :)

(Skrev inlägget igår men det ville inte publiceras då)

Frulle

Jag var till nya lägenheten en sväng igår, träffade första grannen! Det är bara fyra lägenheter i huset så det blir nog lite personligare än vad vi har haft nu, ett åttavåningshus med fyra lägenheter på varje plan! Det är så mycket lugnare område också, vet att jag skrivit det förut men när man kommer dit så är det nästan helt tyst! 

Aja jag lär få i mig frukosten nu för idag ska jag hinna med en hel del. Plugg, samtal som ska ringas, flytta, städa, hämta ut sponsring till Luleå hundungdoms lydnadstävling och knivkurs. 
Vaniljkvarg, hemmagjord apelsinjuice och passionsfrukt

Tagga dragtävling

Då var vi anmälda till en dag på dragtävlingen i helgen! Lika bra att köra på nu när vi ändå är i någorlunda bra form (främst Alice haha). Dock, om det ser ut att bli för varmt så stryker jag oss troligen men det verkar som att det ska bli lite svalare temperaturer framöver! Det blir nog bra :)
Såhär kallt blir det nog inte iaf ;)