Vinterlöpning ♥

Vi har äntligen fått lite snö nu som tack vare kyligare temperaturer faktiskt får ligga kvar! I lördags hade jag och Michael bestämt att vi skulle ut och springa, vi kom iväg väldigt sent och det var 5 minusgrader ute, det kändes inte alls kul i början av passet men så fort man blev lite varm i kroppen så var det en helt fantastiskt bra temperatur att springa i! Det var en härlig känsla att jogga i en stilla kväll under en stjärnklar himmel där vi såg flera stjärnfall och dessutom tillsammans med sin favoritperson. När vi närmade oss hemma igen så hade vi sprungit runt sju kilometer men Michael tyckte att vi skulle fortsätta. Jag var motvillig och försökte hitta på ursäkter haha, men eftersom att benen ändå kändes pigga så bestämde jag mig för att följa med och vi lyckades springa en mil! Häftigt att orka springa hela den sträckan och ännu häftigare att jag nog hade kunnat fortsätta en bit till men det kändes dumt då jag inte är van vid längre distanser ännu. Jag är riktigt glad över hela det passet och hoppas att vi kommer få till fler sånna rundor i vinter! Perfekt träning inför Vasaloppet tillsammans med längdåkningen som vi håller på att komma igång med nu. 

Onsdagsbabbel

Jag hjärta mina Aim'n ♥
 
Efter två veckor med bara ett enda träningspass så startade jag veckan med ett styrkepass på gymmet tillsammans med Madde! Efter styrkedelen sprang vi även tre kilometer på löpbandet. Samma kväll visade det sig att Michael ville ut och springa så vi var ut en sväng! Då blev det fyra kilometer i ganska lugnt tempo med en jobbig backe på slutet. 
 
Igår gick jag och Madde på ett spinningpass på en timme. Därefter kom Linnéa till gymmet för ett PT-pass med mig. Efter det gick jag hem och parkerade i soffan haha, så trött! Idag är det vilodag för mig, om kroppen känns fräsch imorn så kanske det blir lite träning. Vi får se! Det känns bra att ha kickstartat igen efter ett kort uppehåll, nu laddar jag inför Vasaloppet! Och btw så blev jag så himla lycklig i måndags då jag såg att det stod två helt nya stakmaskiner inne på gymmet!!! Det har inte funnits några alls tidigare så yaaay, där kommer jag troligen spendera många timmar de kommande tre månaderna....

Mockberg

I ett paket från Michael gömde sig denna, klockan Elsa från Mockberg. Så fin!! Nu har jag två klockor från Mockberg, denna och även den som heter Nora. Helt klart bästa klockan!