30 minuter i nysnö

Imorse var planen ett pass Bodybalance på gymmet men då mitt träningssällskap först inte skulle dit så bokade jag av, dock hann hon ångra sig men då hade jag somnat om och när hon väl fick tag på mig så hade jag inte hunnit dit, tokigt det blev... Jag taggade om inför ett pass löpning istället och hann med ett pass på 30 minuter på mestadels oplogade vägar och snö + blåst, ganska drygt i motvind men i medvind kändes det desto bättre! Det kändes jäkligt gött efteråt att veta att jag faktiskt genomförde det trots tråkväder. Det var väldigt tungt att springa på de ställen som var oplogade, det ställer mer krav på balansen och styrkan i benen så jag kommer troligen känna av det i fotlederna imorn. Träningsvärk är bra! 

Jag kom hem lagom till dagens online-lektion, perfekt när man hinner träna innan skola! Resten av dagen bestod av plugg, plugg och lite mer plugg samt redigering av bröllopsbilder.

Några bilder som jag hann ta, trots att det var jobbigt att springa i snö så var det ändå jäkligt härligt!

Jag ♥ vinter

Det är så underbart att det äntligen är vinter på riktigt! Igår skulle jag och Hanna ses för att styra upp planeringen inför vår kommande C-uppsats (och alla uppgifter i övningskursen inför den) så jag tog en liten omväg till henne för att hinna åka långfärdsskridskor en sväng på isbanan här i Luleå. Isbanan plogas upp varje år och går runt centrumhalvön, världens bästa grej!!
 
Jag åkte en sväng i söndags kväll också tillsammans med Linnea och Alice, dock blev det inga bilder då det var för mörkt. På dagen i söndags så hejade jag på Michael som åkte ett seedningslopp inför Vasaloppet, grym kille jag har :) För min egen del så blir det tyvärr inget vasalopp i år pågrund av flera olika anledningar. Men jag satsar på 2017 istället, tänkte försöka få tag på en startplats redan vid släppet i år så att jag har den direkt. Tills dess hinner jag träna en hel del, både på skidåkning men även annan konditionsträning som cykel, löpning, långfärdsskridskor och såklart rullskidor :)

Termin 6/6 påbörjad!

Äntligen fredag och avslutad innevecka! Idag var vi en liten tapper grupp som kom till skolan (jag försov mig dock lite...) men vi hade en riktigt bra lektion i artikelsökning vilket jag kommer ha användning av nu när vi ska skriva C-uppsatsen. Vi fick dessutom sluta tidigare så jag var hemma till halv 12, perfekt! Den här inneveckan har kretsat kring kursen Vetenskaplig teori och metod så vi har bara haft vanliga föreläsningar och en redovisning i PT-kursen som nu är avslutad! Som vanligt vid uppstart av en ny kurs så är det många tankar som snurrar i huvudet men jag vet ju att det brukar ordna upp sig efter att vi kommer igång mer med kursen. Att C-uppsatsen närmar sig känns både läskigt och spännande.. Nu är det slutspurt på våra tre år på hälsovägledningsprogrammet!
 
Ny kurslitteratur