Ny favorit!

Till festen med Mickes jobb som var för snart två veckor sen behövde jag skaffa en liten väska som passade till klänning, så jag gick runt i alla butiker på stan för att hitta någon och till slut hittade jag denna på indiska, jag föll för den direkt! Först tänkte jag köpa den i svart men det slutade med denna. Den är helt perfekt storlek och så himla fin också, jag har haft den varje gång jag åkt till stan i Uppsala och kommer troligen ha den mycket även här i Luleå. Alice verkar också gilla den ;)

Första dagen i Luleå med Alice

Igår var första dagen med Alice i vår nya lägenhet och område. Vi gick en lite längre promenad efter lunch och utforskade området, det är ju lite andra promenadvägar vi har nu än i våras när hon var här sist då vi bodde på ett annat ställe då. Nu handlar det om att hitta våra "standardrundor" som man vet på ett ungefär hur lång tid dom tar osv. 
 
Hon har tagit nya lägenheten med ro och det känns som att hon varit här hela tiden, det är mysigt att ha hund igen! Nu är det bara att komma igång med träningen igen, både dragträning och jag skulle även vilja komma igång med agilityn igen. Nu har vi bättre bil för att transportera hund i (kombi) så det är lättare att ta sig till brukshundklubben!

Hej Luleå

Egentligen skulle jag och Alice åka tåg upp till Luleå och komma fram imorgon bitti efter 12 timmars nattåg. Men vi är redan i Luleå nu! Hur kan det komma sig då? Jo, i lördags köpte Micke en bil (det var därför jag var så glad i ett tidigare inlägg) så den behövde ju köras upp och det passade bra att vi åkte med! Micke skulle egentligen flyga men då blev det roadtrip istället, vi kom hem sjukt sent inatt då vi inte kom iväg förrän framåt eftermiddagen igår. Alice ville dessutom ligga i sängen och sova när vi kom fram men hon kan ju inte ligga still där så för att Micke skulle få någon sömn (han behövde gå upp tidigt och jobba) så la jag mig i soffan med hennes bädd nedanför. Det blev tyvärr en och en halv mindre dag hemma i Uppsala men det var värt det för att slippa åka det där nattåget som jag inte är så förtjust i...

Idag segar jag och sprallan. Jag är trött efter bilresan men har pluggat en del och även börjat packa upp väskorna. Nu börjar det bli hög tid för lunch och sen blir det hundpromenad!