Hej träningsvärk!


Jag har skaffat ett fint litet block som jag använder som träningsdagbok. Det är inte särskilt avancerade anteckningar utan jag skriver helt enkelt bara upp vad jag tränar, hur många set, reps och vilken vikt. Särskilt bra är det att ha just vikten nerskriven för jag glömmer oftast vad jag brukar köra på, nu kan jag bara kolla i mina anteckningar om jag glömmer och jag får bra koll på progressionen! 

Hittills har jag haft en riktigt bra träningsvecka med långfärdsskridskor och benpass i måndags, 5 km längdskidor i tisdags och ett corepass på gymmet igår. Idag har jag haft vilodag vilket verkligen behövdes! Om det blir någon fredagsfys imorn återstår att se, om kroppen känns piggare så är det inte omöjligt att det blir av :)

Fyndat på bokrean

Jag har kikat på den här boken flera gånger varje gång jag varit till bokhandeln men den har inte fått följa med hem förrän igår när jag hittade den på bokrean för 69 kronor, fynd! Har hunnit bläddra lite i den och hittills tycker jag att den verkar väldigt intressant och bra! Plus i kanten för själva känslan i boken, rejält omslag och tjocka sidor med snygga bilder på matt papper!

Aktiv måndag
Vi har haft en toppenmåndag! Det var kallt och soligt imorse så vi tog en tur ner till isen för att åka långfärdsskridskor. Alice fick följa med och springa bredvid mig när jag åkte och hon var superduktig! Hon är ju van att få dra så det är verkligen en utmaning för henne att sansa sig och bara trava bredvid ;) Hon fick även springa lös vissa sträckor när det inte var så mycket folk i närheten. 

Väl hemma så blev vädret sämre och solen försvann så vi var verkligen glada att vi kom ut när det var fint! Alice däckade i sängen och jag hade projektmöte med min projektgrupp några timmar. Efter det var det bara att promenera till gymmet och köra ett benpass med Hanna, satan vad vi tog i för benen skakade när vi gick därifrån! Efter middagen har det mest sett ut som på den sista bilden, jag och frallan i soffan! Myspys :)