En jävligt jobbig april

Jag följer en blogg som heter Träningsglädje som skrivs av Sara, jag tycker hennes blogg har en skön variation på träning, hälsa, mat/godsaker, tips och tankfulla reflektioner. Hon brukar köra lite olika utmaningar och näst på tur är det En jävligt jobbig april som gäller. Det går ut på att man ska träna lika många pass i april som det finns antal dagar i den månaden, 30 alltså! Såhär skriver Sara i sin blogg: "Anyhow, jag bjuder upp till dans i april och lockar med en jävligt jobbig utmaning. Fast i ärlighetens namn blir det så jobbigt man gör sig. Utmaningen är i alla fall ett träningspass för varje dag som finns i april. Sist jag kollade var det 30. Vad som räknas till träning avgör man själv men i min värld är det alla aktiviteter som kräver ombyte. Savasana i yoga är inte så väldans jobbigt men man är oftast ombytt och därmed är det träning. Enkelt." Läs mer om utmaningen här!
 
Jag hakar på denna jävligt jobbiga april! Är du på?
 
 

Nytt på gång

Åh, jag vill så gärna skriva om en sak men vill inte göra det förrän allt är 100% klart... Haha, hatar folk som säger A men inte B menmen, det får bli en cliffhanger för jag tänkte ju skriva det sen när det är klart! 

En måndag sista mars

Hello! Förutom lite löpning igår så gick jag även på ett pass bodybalance på kvällen, det gick bra. Dom har ju släppt en ny version på alla pass nu och förra söndagen så var det första gången som jag körde det nya, då kändes det inge vidare men igår gick det mycket bättre när man kände igen några rörelser! Det blev ett bättre flow överlag. 

Idag gick jag upp tidigt, gick ut med Alice och skjutsade M till jobbet, sen trodde jag att det skulle vara seminarium kl 8.15 men det var det inte! Haha, var helt inställd på det men det är visst imorn som jag har det! Det var skönt att inse det för istället kunde jag fixa med lite småsaker som behövde bli gjorda och har gått en längre promenad med Alice. Nu blir det lunch och sen ska jag försöka ta tag i mer plugg!