Sex dagar till Vasaloppet 2017

Hjälp. Bara sex dagar kvar till Vasan... Bara två arbetspass innan, vilket känns väldigt skönt! Vi kommer åka buss ner till Mora så det kommer ta sin lilla tid. Men skönt att slippa köra själv eller släpa på all utrustning på flyget eller tåg. Jag är ganska laddad, skräckblandad förtjusning är väl en passande beskrivning av känslan just nu. Det ska bli väldigt roligt att få uppleva folkfesten Vasaloppet, dock är jag inte lika taggad på själva prestationen att ta sig 9 mil på skidor hehe. Nästan alla som jag pratat med om Vasan och de övriga klassiker-loppen tycker att Vätternrundan verkar mycket jobbigare än Vasaloppet men jag tror inte det. Om sex dagar vet jag säkert.. 

Februariförhoppningar

I februari vill jag...
  • Ta en tidig utflyktstur med långfärdsskridskorna och Alice en dag när jag jobbar eftermiddag. Packa kaffetermos, någonting gott, nått mjukt att sitta på och så tar vi oss iväg. 
  • Åka mycket längdskidor! Jag har varit väldigt förkyld i en vecka och har fortfarande ont i halsen men så fort det släppt så blir det ut och åka. 
  • Mysa med min fina sambo
  • Försöka åka hem till Uppsala och hälsa på en helg
Just nu har vi massor med snö så det ska nog inte vara några problem att komma ut i skidspår och på isen. Jag längtar efter utflykter i strålande sol, bilderna nedan är från en solig vinterdag i fjol. Så underbart!