Sammanfattning av förra veckan

Förra veckan var minst sagt fullproppad. Innevecka med skola varje dag. Jobb på måndagen, onsdagen och sen på lördagen där jag direkt åkte till BK efteråt för Luleå Hundungdoms lydnadstävling. När jag kom hem på eftermiddan i lördags var jag helt slut. I söndags träffade jag Linnea en sväng och sen hämtade jag Michael på Kallax. Han sprang Lidingöloppet i helgen på en kanontid, sjukt stolt flickvän!! Han var också rätt trött så vi beställde mat från Arcticthai och tog det lugnt hela kvällen. Idag läser jag vetenskapliga artiklar inför ett seminarium som vi har efter lunch och sen laddar jag om för jobb! 
 
Såhär var känslan i lördags och lite i söndags..

Full fart denna vecka

Hejhej! Jag ska bara skriva ett kort inlägg om min helg. Jag var ner till Uppsala och hjälpte till på min familjs självplock på potatis (och lite grönsaker). Vi hade otur med vädret och kunde bara hålla öppet på söndagen och då kom det massor med folk, så kul! På kvällen flög jag tillbaka till Luleå och nu har vi innevecka. Det är alltså fullt upp med skola och mina två extrajobb + att vardagssysslorna ska flyta på och hunden ska motioneras! Pjuh.

Höstväder och fotokurs

Idag har vi för första gången på länge haft det lite mulet och till och med lite regnigt. Alice och jag trotsade vädret och kom ut på en längre promenad, ett skönt avbrott i pluggandet och trots att vädret inte var så roligt så var det ändå väldigt fint ute och vi kände verkligen av höstkänslan nu! 
 
Ikväll har jag kurstillfälle nr tre av totalt fyra på min fotokurs som jag håller via Medborgarskolan. Jag har hållt fotokurser sen 2011 och jag har ännu inte tröttnat! Jag tycker att det är så himla roligt att lära ut grundkunskaper i foto till intresserade kursdeltagare, att få bidra till deras aha-upplevelser när dom förstår hur sambanden mellan slutartid och bländare hänger ihop är så häftigt! Nu ska jag fixa lite mellanmål innan det är dags att röra sig mot jobbet!