Sommar

Sommaren är här, kanske inte med det bästa vädret men det gör inte så mycket tycker jag! Rapsen blommar här hemma, så himla fint med stora gula åkrar. Och mammas trädgård är superfin nu, en riktig mormorsträdgård med alla möjliga blommor, pionerna är finast tycker jag! Och hundarna njuter av att få vara ute mycket, när jag planterade mina sticklingar idag så låg dom i trädgården och tittade på, då är dom nöjda! På jobbet så har vi planterat klart alla sommarblommor på gravarna och nu klipper vi alla häckar, det är jobbigt men det blir himla fint! 

Tantvarning?

Men risk för att bli kallad tant (inte första gången haha!) så tänkte jag iallafall visa mina pelargonsticklingar som jag fixat idag. Jag köpte några pelargoner häromdagen och fick för mig att testa ta sticklingar från dom och se om jag får fler plantor! Bara att hålla tummarna att dessa trivs i jorden och börjar bilda rötter.. Jag tänkte även göra flädersaft någon dag då vår fläder stor i full blom just nu! 
 

Gjort är hjort ;)

Vi fick besök av dovhjortarna igen, dom verkar gilla att hänga hemma hos oss! Jag skulle titta till fåren och när jag är i fårhagen så får jag syn på hjortarna en liten bit bort så jag smög hem och hämtade kameran. Dom är inte särskilt skygga, dom märkte mig ganska snabbt men hade ingen brådska iväg utan det var först när jag började smyga mig närmare som dom började bli lite oroliga och till slut började dom trava bortåt utan någon större panik, då hade dom lessnat på att vara med på bild! Men dom är nog snart tillbaka ^^