Hundpromenader

Det blir många hundpromenader nu när jag är i Uppsala, det har jag verkligen saknat. Idag fick vi nästan vårkänslor när solen kom fram och marken ännu är bar, som tur är var det lite frostigt i gräset iallafall! Vi vill inte ha vår än, först ska vi ha en ordentlig vinter ju!

Ny kurslitteratur

Beställde precis kurslitteratur för 1800 kr.... Yaaaaay! Dock kommer dom nya kurserna pågå under två läsperioder så då känns det iallafall lite mer värt än när man bara har böckerna i 10 veckor. Jag brukar köpa min kurslitteratur begagnat men denna gången var det svårt att hitta några på blocket till vettiga priser så jag kom fram till att det var bättre att köpa alla nya från samma hemsida där det dessutom blir gratis frakt. Det blev lite bråttom också för jag insåg ju att jag måste ha böckerna innan jag och M åker upp till Luleå igen, jag har ännu inte ändrat adress så böckerna kommer ju hit till Uppsala haha :) Ska ta tag i adressändring när vi kommer upp igen! 

Äntligen lite drag!

Åhhh jag är så glad! Alice och jag kom ut på en dragtur idag efter ett långt uppehåll!! Jag hade ju ställt in kickbiken för vintern men eftersom det ännu är barmark så var det bara att plocka fram den ;) Jag fick ju ett nytt dragbälte i julklapp av M som jag jättegärna vill testa men jag är fortfarande förkyld så jag känner mig inte helt redo att springa med henne ännu, men kanske nästa vecka!