Vårfeeling

I helgen fick jag en stor dos av vårenergi då jag var ner till Uppsala och hälsade på. Det var verkligen efterlängtat då de senaste tre gångerna där nere bara har varit endagsbesök för att hämta eller lämna Alice. Nu fick jag en hel helg och jag försökte pressa in så mycket som möjligt. Det blev promenader med Sam, hälsa på kalvarna som fått komma ut i hage, leta upp första gullvivorna, fix i trädgård osv. Hann träffa systerdöttrarna och två fina vänner. En bra helg!

Det här med cykel...

Jag och racern firar ett år om några dagar. På det året har jag gått från total nybörjare till att cykla Vätternrundan och nu är cykeln monterad på en trainer eftersom att jag tränar inför Vätternrundan 2017... Jag gillar min racer. För att inte tala om det senaste tillskottet, min MTB som hittills fungerar som cykla-till-jobbet-cykel. När snön är borta ska den få komma ut i skogen lite! Två cyklar på ett år.. Är det nu jag kan våga kalla mig cyklist? 


Vårtecken

Nu börjar vi faktiskt se ett slut på vintern här uppe. Det är fortfarande maaaaassa snö kvar men nu är de flesta vägar isfria (till och med torra) så det är mycket roligare att cykla till jobbet. Det har varit flera soliga och kalla dagar så det har inte blivit så slaskigt på dagarna heller. Och dessutom märker jag helt klart av att solen är uppe längre och längre för varje dag. Det är härligt!
 
Jag har jobbat under påskhelgen och fick mitt minipåsklov igår och idag. Så skönt att få vara ledig några dagar, idag släppte jag alla måsten och gick på långpromenad med Alice. Det var skönt att få komma ut på en längre tur utan något direkt mål. Vi njöt av det fina vädret och jag passade på att fota lite. En bättre tisdag!