Northern lights

Jag tror att norrbotten vill att jag ska komma tillbaka nu, vilket skådespel det bjöds på en stund nu ikväll! När jag gick med hundarna spanade jag efter norrsken eftersom jag sett att det fanns stor chans att se det nu även här nere i Uppsala, det var dessutom helt stjärnklart ute. Dock syntes ingenting då men tio minuter efter att jag kommit in så ringer pappa och säger att han ser norrsken! Så då var det bara att klampa ut med ett improviserat stativ och kameran i högsta hugg. Det syntes inte så länge men jag hann få några bilder ändå. 
Norrsken - Northernlights - Uppsala

Torsdagstankar

Dagarna rullar på snabbt den här veckan.. Jag försöker rensa i mitt rum, det finns så mycket grejer här som jag egentligen inte använder alls men det känns ändå inte som att jag bara kan kasta bort allt.. Idag rensar jag bland alla kläder och har hittat några fina plagg som jag hade glömt bort, bra där! 
 
Nått annat som jag gjort idag (och lite tidigare i veckan) är att börja planera inför skolan. Tittat över studiehandledningar, reggat mig på kurs, beställt litteratur mm. Som tur var så behövdes knappt någon litteratur till de kurser som jag ska läsa, dock så kostade en bok om hälsoekonomi typ 1500 kr. Heh, kul... Men jag tror jag lyckades hitta en billigare version av den så det löser sig nog ändå! De kurser som jag ska läsa i höst är Personlig träning i teori och praktik, Webbutveckling och Hälsofrämjande arbete ur ett hälsoekonomiskt perspektiv. Det ska bli kul, detta är ju sista terminen med lite "roligare" ämnen eller vad jag ska säga.. Vårterminen kommer bestå av C-uppsats och allt som hör till, det blir lite mer tungjobbat då gissar jag! Blir det stressigt så får vi använda oss av det vi lärde oss i kursen om mental träning, att koppla bort en stund och kanske drömma sig bort till en lugn plats. Till exempel bilden nedan, en tidig sensommarmorgon i dalarna 

Jag ♥ fläder

Här är vårt gigantiska fläderträd. Varje vår ser det helt dött ut men helt plötsligt grönskar det och får massor med blommor som vi kan göra saft på! Vi får nog ta och såga ner alla döda grenar i vinter för det ser ju lite spooky ut nu hehe.. Bilderna tog jag i juli när flädern stod i full blom. Jag gjorde flera omgångar saft då och en del frös jag in så att man kan ta fram i vinter när det är som allra mörkast..