Måndagslyx

Jag och Hanna möttes upp på Clarion för hotellfrukost tidigt imorse. Nomnomnom! Perfekt start på en ny vecka. Restaurangen ligger på 9:e våningen så vi fick en fin utsikt över norra hamn och isbanan. Det var -22 när jag gick dit, burr.. Men jag är glad över att vintern håller i sig, jag hoppas på mååååånga fina vinterdagar nu i mars och gärna en bit in i april! 

Löparterapi

Jag har haft en period där allt känns ganska trögt och jobbigt, kroppen har väl egentligen varit hyffsat pigg men huvudet har inte orkat särskilt mycket alls. Tack och lov så börjar det faktiskt vända nu. Häromdagen var jag ut på en kort löparrunda och det var riktigt skönt. Tänk att det ska vara så svårt att komma iväg och träna när man behöver det som bäst! För efteråt kände jag mig mycket gladare, piggare och mer allmänt pepp. Och då går ju skolarbete och allt annat i livet mycket bättre. Och det vet jag ju, men ändå blir man lätt lat. Någon som känner igen sig? 

Hallrenovering


Alltså titta!! Vår hall har blivit så himla fin! Från en tråkig plastmatta och en sliten vägg till trägolv och nymålade väggar. Färgen heter gråsäl, vi velade fram och tillbaka om vi skulle ha en ljusare färg men vi är verkligen supernöjda med den vi valde till sist. Dessutom främhävs de nya golvlisterna riktigt bra mot en mörkare färg. Nu har sovrummet och hallen likadant golv, det är bara kontoret som har kvar plastmattan. I vardagsrummet/köket så är det trägolv sen tidigare, vi har planer på att byta ut det längre fram. 
 
Vi letar efter en bra hallmöbel nu, typ nån form av byrå eller skåp. Vi hittade en superfin men frakten skulle gå på 1700, helt sjukt dyrt.. Så vi letar vidare! Om någon har tips på en fin byrå eller mindre skåp så hojta till, den får max vara 90 cm i bredd. Gärna minst 1 meter hög.