Fotat hund

Idag var jag på utflykt, nästan ända till Boden och en rasträff för Breton. Jag åkte dit för att jag är lite nyfiken på rasen och jag fick se flera fina bretoner idag! En fastnade på bild :)

Rapport - check

I brist på annat att göra en fredagkväll så har jag skrivit klart min rapport i hälsopsykologi och motiverande samtal, yaaaaaay! Efter middagen så gjorde jag i ordning vaniljkvarg med nektarin och passionsfrukt, en kopp kaffe och så satt jag mig vid datorn med musik i hörlurarna, började skriva och nu några timmar senare så har jag äntligen lämnat in rapporten! 

Kvällspromenad


Efter att ha segat hela kvällen kände jag att jag behövde komma ut en stund, tänkte jogga men har varit så slemmig i halsen på senaste tiden så jag tog en snabb promenad istället, längs med vattnet.. Alltså, ljuset här uppe är alldeles underbart nu! Klockan var strax innan tio och solen är långt ifrån att gå ner, så himla fint och skönt. Jag kommer sakna Luleå i sommar då jag ska vara i Uppsala och jobba.. Men förhoppningsvis blir det en riktigt fin sensommar och höst här uppe som jag tänkte njuta av! Och då ska Alice vara här uppe också, jag saknar verkligen hennes sällskap, särskilt en kväll som denna när man är ute och går.