En galen vecka

Förra veckan var en berg och dalbana. Låg i feber på söndag, panikpackade på kvällen och på måndagen bilade jag och Micke upp till Luleå, fortfarande lite febrig. Tenta på tisdag morgon som jag inte klarade, ställa om sig för omtenta till på fredagen och samtidigt göra klart ett stort arbete inom hälsopromotionen. Puuuh.... Klarade omtentan på fredagen och var för 5 minuter glad att jag inte behövde plugga mer, dock kom jag sen på att det behövs ju visst då vi skulle ha grupptenta på måndag, alltså idag. Och vilken grupptenta! Vi fick en frågeställning att redovisa tillsammans och så fick vi även individuella frågor på vårt avsnitt, tack och lov fick jag en fråga som jag kunde! I princip hela klassen var alldeles skakis och det var många som fick hjärnsläpp och inte fick fram nån info alls! Visst, tentamen ska inte vara någon lätt match men denna tentamensform vill jag helst inte stöta på framöver!
 
Kvällen spenderades tillsammans men några fina klasskompisar då vi åt middag ihop, skrattade och hade det gött. När jag kom hem pysslade jag med lite grejer inför imorn och har även hunnit redigera lite bröllopsbilder. Det kändes väldigt roligt att gå igenom bilderna från sommarens fantastiska bröllop, det blev lite ljus i mörkret denna sena oktoberkväll!

Tentan närmar sig

Sex dagar kvar till tenta och tentaångesten är ett faktum. Idag kom jag dock på en bra sak, att om man nu kuggar på tisdag så har vi faktiskt omtenta på fredag och får alltså två och en halv dag extra att plugga! Haha deppigt eller? ;) Nejrå, men känns lite jobbigt just nu! Ju mer man lär sig desto mer inser man hur lite man vet! Nu ska jag nöta lite mer och sen blir det popcorn + bonde söker fru! :D

En söndag

Hello! Senaste veckan svishade förbi fort som tusan och det är redan söndag. Min brorsa håller på att mocka ur fårstallet idag så jag har varit ute på förmiddan och hjälpt till lite och nyss kom jag in från en långpromenad med hundarna. Jag ska nog ut igen om ett tag för vi måste fixa klart en hage för att kunna flytta ett gäng får, men just nu sitter jag och pausar vid datorn en stund. Funderar på hur jag ska lägga upp veckans plugg för det är bara en vecka och två dagar kvar till första anatomitentan! Känslorna inför det är just nu ångest och panik för jag har inte pluggat så mycket som jag borde göra. Men sitter nu och gör upp ett schema för hur jag ska lägga upp pluggandet nu i veckan för jag behöver verkligen någon slags struktur för att klara detta! 

Det värsta är att jag fortfarande är i Uppsala och jag har mycket svårare att koncentrera mig här! Menmen, man får försöka göra det bästa av situationen och bara köra på! 

En bild jag tog i Luleå för nån vecka sen :)